Tijd voor een WIFI check? Wij doen het graag voor u!

WIFI is een fantastische uitvinding... als het werkt. Dat is meestal wel het geval, maar je zal altijd zien dat het draadloze internet het laat afweten, net op de momenten waarop je die WIFI het hardste nodig hebt. Je kent ongetwijfeld de symptomen: heel trage downloadsnelheden, afbeeldingen die niet laden, mails die niet kunnen worden uitgestuurd of filmpjes die om de haverklap bufferen.

​​Wanneer uw draadloos netwerk regelmatig af te rekenen krijgt dergelijke problemen, kan dat te maken hebben met onvoldoende dekking, moeilijke verbinding, een toenemend aantal toestellen die een impact hebben op de infrastructuur, oude versies van firmware die op de toestellen draaien, een gebrekkige beveiliging enz. Deze problemen hebben niet enkel een negatief effect op uw productiviteit, maar creëren vaak ook wrevel bij u en uw werknemers.

​​​Indien u regelmatig te kampen heeft met deze problemen, is het tijd om uw netwerk te laten controleren door een expert. Bij PHI DATA voeren we heel eenvoudig een WIFI check voor u uit. Dat houdt in dat wij enerzijds een aantal aspecten van de infrastructuur onder de loep nemen. Concreet controleren we de dekking, lokaliseren we “gaten”, en meten we de storingen. We doen ook een veiligheidscheck van de communicatie tussen de WIFI-infrastructuur en de aangesloten toestellen​. We controleren anderzijds ook de draadloze apparaten. Dat houdt in: een roaming check, de controle van de firmware en gebruikte versies, en we kijken de configuratie van de beveiliging na. Ook de algemene set-up voor gebruikers wordt gecontroleerd. En telkens krijgt u ook een rapport met aanbevelingen.

Geen zin meer in haperende WIFI of wil u zeker zijn dat deze problemen niet zullen plaatsvinden? Geef ons een seintje en wij doen het nodige!
Er zijn nog geen (goedgekeurde) reacties op dit bericht.
Plaats zelf een reactie