Hygi├źnespecialist SCA hernieuwt zijn vertrouwen in onze LabelEasy-formule

Onze allesomvattende all-in-one formule voor labels, LabelEasy, verzekert de ononderbroken dienstverlening, levering en productiviteit van bedrijven, voert een vaste prijs per label in en dekt de verschillende fasen van het drukproces. SCA Hygiene Products Stembert, producent van papieren hygiëneproducten, was in 2011 de eerste Belgische onderneming die koos voor de LabelEasy-formule. In het kader van een nieuw project wil SCA het systeem waarmee labels worden aangebracht  veiliger maken en het besturingssysteem van de twee Print & Apply-machines vervangen. Het hoofddoel: de traceerbaarheid van haar producten verzekeren.

Wij stelden een praktische en doeltreffende oplossing voor, die ook in de programmatie, de testfases, het onderhoud van de voorzieningen ter plaatse en de levering van de labels voorziet. Voor SCA is de levering berekend op basis van het gemiddelde verbruik. Onze oplossing heeft voor SCA drie voordelen: de werking en leveringen kunnen ongehinderd doorgaan tijdens de contractperiode, de formule is voordelig omdat ze verschillende kosten voor het drukken van labels bundelt in een OPEX-formule, en het contract biedt een zekere flexibiliteit omdat het gebaseerd is op een schatting van het gemiddelde volume labels per jaar.

Het LabelEasy-project leent zich perfect tot het opbouwen van een langdurige relatie met de klant. Dankzij het project is de klant immers zeker van een kwalitatieve, onafgebroken, voordelige service in de volgende vijf jaar. Volgens Fabien Grégoire, financieel directeur bij SCA Hygiene Products, 'heeft onze jarenlange relatie met PHI DATA ons ervan overtuigd de sprong te wagen naar deze nieuwe fase met hen. De LabelEasy-formule beantwoordt aan al onze behoeften, zowel op het vlak van productiviteit als kostenbeheersing.'
Er zijn nog geen (goedgekeurde) reacties op dit bericht.
Plaats zelf een reactie