Duurzame samenwerking voor optimale wifi-ontvangst in Match/Smatch-supermarkten

Zo'n 10 jaar geleden werkten we voor het eerst samen met Match. We installeerden de oorspronkelijke wifi-toegangspunten en adviseerden hen bij de keuze voor laptops voor een gemakkelijkere opvolging van inventaris en voorraadbeheer. Zodra een bepaald product met de barcode werd gescand, meldt het systeem dat de voorraad aangevuld moet worden. De terminals hebben echter regelmatig een update nodig, zodat ze compatibel blijven met de nieuwste technologie.

In het kader van de hernieuwde samenwerking hebben we de toegangspunten en de draadloze controler geconfigureerd en het project opgevolgd voor elke winkel. Ons systeem heeft natuurlijk als voordeel dat het eventuele problemen met de toegangspunten van op afstand detecteert. In totaal hebben we zo 400 toegangspunten vervangen. Dat is niet weinig, als je weet dat elke winkel over minstens twee toegangspunten beschikt. Voor de Belgische Match-winkels staan er nog 62 op de planning. 

Afgezien van de technische troeven biedt de samenwerking ook economische voordelen voor Match: door het grote aantal terminals konden we interessante tarieven voorstellen. Daarenboven worden de verplaatsingen van de onderhoudsteams op forfaitaire basis berekend en dat is voordelig voor de Match-winkels in alle hoeken van België en Luxemburg.

Bij Match zijn ze zeer tevreden over onze samenwerking. "We zochten een stabiele en eenvormige oplossing voor alle winkels van de groep. PHI DATA leverde een uitstekende service toen ze wifi installeerden in onze winkels. Daarom gingen we ook bij hen te rade om het gebruikte materiaal te vervangen en de veiligheid en betrouwbaarheid ervan te verbeteren met de nieuwste technologie. PHI DATA begrijpt onze vragen en biedt kwaliteitsvolle technische oplossingen. Hun personeel werkt snel en efficiënt en dat is enorm belangrijk voor de continuïteit van ons werk." zegt Marc Dantinne, Technisch verantwoordelijke België - Luxemburg voor de Match-supermarkten.

Published on:
06 juni 2017

Er zijn nog geen (goedgekeurde) reacties op dit bericht.
Plaats zelf een reactie