Investeren in mensen loont - Guy Couder, CEO

Onlangs sprak ik de ambitie uit om ervoor te zorgen dat PHI DATA de komende jaren verder groeit. Ik kom mijn beloftes graag na. Daarom hebben we maar liefst vier nieuwe medewerkers aangeworven voor ons salesteam.

Ik heet ze stuk voor stuk welkom bij ons bedrijf en wil hen alvast bedanken voor de ervaring die ze met zich meebrengen. Ik hoop van harte dat ze zich snel thuis voelen bij PHI DATA en dat ze snel mijn enthousiasme voor ons bedrijf delen.

Hopelijk kunnen we ons team binnenkort nog verder uitbreiden om de verwachte groei mogelijk te maken. Zoals ik al zei: wie vooruit wil, moet investeren. In technologie, maar evengoed in mensen. Het loont de moeite om bekwame werknemers te vinden, te zorgen dat ze hun vaardigheden kunnen ontplooien en ze te binden aan het bedrijf. Dat is immers de beste garantie op een duurzame versnelling van ons groeitraject.

Deze collega's zijn recent bij ons in dienst getreden:

 

Sven TruyenSven Truyen begon afgelopen maart als Sales Manager in het team Integrated Solutions. Hij is een resultaatgerichte verkoopexpert die zijn steentje zal bijdragen aan de sterke groei met betrekking tot onze belangrijkste oplossingen. Gezien zijn meer dan 15 jaar ervaring in salesmanagement, bedrijfsontwikkeling en bedrijfsbeheer in allerlei soorten ondernemingen, ben ik ervan overtuigd dat Sven de verwachtingen kan inlossen.

 

 

Gregory Vandersmissen

Gregory Vandersmissen ging in november 2017 aan de slag bij PHI DATA als Business Development Manager RFID/RTLS. Hij heeft bijzonder veel ervaring met RFID en RTLS. In het verleden was hij werkzaam bij RFID-integrators en andere automatiseringsbedrijven. Ongetwijfeld gaat hij met zijn staat van dienst onze oplossingen een stevig duwtje in de rug geven. Gregory is enthousiast en uitermate creatief.

 

Geert Van den Bergh

 

Geert Van den Bergh kwam het team Internal Sales Print Media in februari dit jaar versterken. Dankzij haar jarenlange ervaring in de bouwsector is ze geknipt voor de job. Ze is gebrand op de optimalisering van bedrijfsprocessen en -efficiëntie. Net daarom ging ze aan de slag bij PHI DATA. Voor Geert is de klant koning. Ze is dynamisch, flexibel en een echte teamspeler.

 

Tom Versyp

 

Tom Versyp is onze meest recente aanwinst. Tom begon als Account Manager Health & Care in april. Gedurende zijn loopbaan heeft Tom verschillende gezondheidsgerelateerde functies gehad. Deze baan is hem dan ook op het lijf geschreven.

 

 

Ik heet Sven, Gregory, Tom en Geert van harte welkom bij PHI DATA. PHI DATA is een warm en sympathiek bedrijf, dat zullen ze snel ondervinden.

We zijn nog steeds op zoek naar ambitieuze accountmanagers, bedrijfsontwikkelingsmanagers, softwareontwikkelaars en een expert voor onze technische ondersteuning. We willen ook graag ons interne salesteam versterken. Kijk snel naar onze vacatures.
Er zijn nog geen (goedgekeurde) reacties op dit bericht.
Plaats zelf een reactie