PHI DATA Experience Day: 1 dag, 7 technologie├źn

Het zijn boeiende tijden in de industriële en logistieke sector. De digitale omslag komt op kruissnelheid en daar ontsnapt ook jouw bedrijf niet aan. Zoals elke verandering, gaat het proces gepaard met heel wat challenges. Maar de digitale transformatie biedt vooral kansen. Als je die wil grijpen, moet je kort op de bal spelen.

Daarom organiseren we op 22 november een Experience Day in Wemmel. Je kan er kennismaken met 7 technologieën die jouw bedrijf straks toelaten om alle kansen van de digitale transformatie ten volle te benutten.

SmartSense IIoT®: slim, slimmer, slimst

Zo tonen we er onder meer ons SmartSense IIoT®-platform. Dat is een eenvoudig en krachtig softwareplatform voor het gebruik en beheer van geconnecteerde apparaten die goederen, equipment, transportdragers, personen en locaties identificeren, volgen (positie, handelingen) en de bijbehorende condities (temperatuur, vocht, e.a.) waarnemen. Het platform is inzetbaar voor een breed scala van industriële toepassingen. Van condition monitoring tot predictive maintenance.

De draadloze communicatie gebeurt via alle gangbare protocollen en netwerken (Lora, Sigfox, 4G, wifi, enz.).

Het SmartSense IIoT®-platform biedt een volledige end-to-end cloudoplossing, van de RFID-tags en -sensoren tot de sensoren voor productiedata, met name voor transactieafhandeling of eventueel alarmering. En uiteraard levert het platform ook tools voor de analyse, rapportering en upload van die gegevens. Verder is er een systeembeheertool voor de activatie, configuratie en lifecyclesupport van de IoT-toestellen. Een stevige opstap richting Industrie 4.0.

Inschrijven

Wil je deze en nog 6 andere oplossingen die handig gebruik maken van slimme technologieën zoals RFID, RTLS en voice picking ontdekken? Kom dan op donderdag 22 november naar ons Experience Centre en volg een van de vele hands-on demo’s, van smartlabels tot IIoT. Zo heb je meteen een concreet beeld van hoe je deze oplossingen straks in jouw bedrijf aan het werk zet. En uiteraard kan je er ook van gedachten wisselen met collega’s uit de sector.

Schrijf je vandaag nog in voor de Experience Day!

Published on:
31 oktober 2018
Er zijn nog geen (goedgekeurde) reacties op dit bericht.
Plaats zelf een reactie